Tang Keji, visedekan ved Dezhou University, ledet studenter fra Institutt for kroppsøving til å besøke Minolta

Den 14. november ledet visedekan Tang Keji ved Texas College lærere og studenter fra Institutt for kroppsøving, akkompagnert av lederen for Fitness Equipment Industry Office, til Minolta Fitness Equipment Exhibition Hall for et unikt besøk og studie.

afcdfbgfn (1) afcdfbgfn (2) afcdfbgfn (3) afcdfbgfn (4)

Minolta sørget for at manager Zhao Shuo skulle lede viserektor Tang Keji og teamet hans til å nøye besøke ulike kraftige treningsutstyr og gi detaljerte forklaringer.Disse enhetene dekker ikke bare flere felt som aerobic trening, styrketrening, rehabiliteringstrening, etc.

afcdfbgfn (5) afcdfbgfn (6) afcdfbgfn (7)

Gjennom besøk på stedet og drift av disse treningsutstyret har studentene fått en dypere forståelse av strukturen, funksjonene og bruksmetodene til treningsutstyr.Samtidig vakte ulike treningsapparater deres oppmerksomhet, og de møtte frem for å oppleve og føle den unike sjarmen til dette utstyret.

afcdfbgfn (9) afcdfbgfn (10) afcdfbgfn (11) afcdfbgfn (12)

  Prodekan Tang Keji uttalte at formålet med dette besøket og studiet er å gjøre studentene i stand til å ha en dypere forståelse av produksjon og design av treningsutstyr, og håper at de kan integrere sin erfaring i fremtidig trening og læring, og gi større bidrag til Kinas sportsbransjen.


Innleggstid: 17. november 2023